PROJEKTET / Fshati Turisitik në "Gjirin e Lalzit"

Fshati Turistik në "Gjirin e Lalazit" Të Ndërtuara Në Ndërtim Të Parashikuara
Kompania “LURA” sh.p.k. ka projektuar dhe është duke ndërtuar Fshatin Turistik “LURA” në Gjirin e Lalzit në rrethin e Durrësit. Ky ndërtim realizohet në një sipërfaqe prej 120.000 m2 (12 ha). Projekti i këtij kompleksi turistik është miratuar me vendim Nr. 10 dt. 19/10/2001 të Këshillit të Rregullimit të Territorit të Republikës së Shqipërisë. Në përmbajtje të tij bëjnë pjesë projektet për:
  • Hotel turistik 3 kat sip rreth 8500 m2.
  • Vila 1-2 kat me sipërfaqe 80 – 140 m2
  • Kompleks restorantesh 2 – 3 kat me sipërfaqe rreth 1500 m2.
  • Supermarket 1-2 kat me sipërfaqe rreth 900 m2.
  • Qendër administrative dhe shërbime sociale 2 kat.
  • Qendër kulturore 2 – 3 kat me sipërfaqe rreth 1500 m2.
  • Kompleks sportiv 1 kat.
  • Ambjente të ndryshme rekreative, etj.

© 2007 LuraGroup.Com LURA SH.P.K